€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Tollen maken
Aantal: 1
Uw prijs
8,50

Djeco Tollen maken

Artikelnr DJ07940
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,50

In dit DIY pakket 'Tollen maken' van Djeco (DJ07940), kun je de tollen zelf inkleuren, monteren en draaien maar! In deze doos van Djeco zitten 18 tol bloemenpatronen (6 verschillende ontwerpen, van elk 3 stuks). Deze kun je inkleuren zoals je wilt om ze vervolgens op een Djeco tolstokje te prikken. Hiervan zitten er 4 in dit do it yourself pakket van Djeco. En daarna draaien maar. Je zou er zelfs een spel van kunnen maken met vrienden of vriendinnen: Welke tol blijft het langste draaien? Als je draait, zul je verwonderd zijn als je ziet hoe de kleuren zich vermengen.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek
Afmetingen:20 x 20 x 3,5 cm
EANcode 3070900079403

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.