€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haute couture set
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Haute couture set

Artikelnr 36088
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

In deze set zit een modelpop met een patronenboek en leuke hippe stofjes waarmee je mooie creaties voor de pop kunt maken. Je hebt alleen nog een schaar, een naald en garen nodig en dan kun je aan de slag gaan als een echte mode-ontwerpster. In het boekje staan naast basispatronen ook handige tips waarmee je kunt gaan knutselen. Van 'Dress your doll' zijn veel andere leuke kledingsetjes (om zelf te maken) te koop. Het niveau varieert van 1 tot en met 4 (niveau 4 is het moeilijkst)De patroontjes zijn op de stof voorbedrukt zodat je alleen hoeft te knippen en de stippellijntjes aan elkaar te naaien. De stofjes zijn soepel, rekbaar en ze rafelen niet. Met de patronen op papier kun je heerlijk experimenteren in andere stoffen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Handvaardigheid
Type kindKnutselaar
Afmetingpop 29 cm
EANcode 5425027360886

Over Dress Your Doll

Dress your doll is ontwikkeld door 3 vrouwen uit de modewereld. Zij willen juist in 'dit digitale tijdperk' kinderen weer laten ontdekken hoeveel plezier je kunt beleven aan de mogelijkheden van een lapje stof, een schaar, naald en garen. 
De voorbedrukte prints op een soepele, niet-rafelende stof hoef je alleen maar uit te knippen, daarna naaien op de stippellijn en klaar is je kledingstuk voor je aankleedpop/mannequinpop of barbie. De kledingsetjes variëren in 4 verschillende moeilijkheidsgraden, die worden aangeduid met schaartjes. De poppen en stoffen worden gemaakt van gerecyclede Petflessen en worden gemaakt in Europa voor eerlijke prijzen in kleine, familiebedrijfjes. Een leuk, duurzaam en eerlijk product voor wat oudere meiden vanaf 7 jaar,die van knutselen houden.