€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Galt Knutselen met Rietjes
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Galt Knutselen met Rietjes

Artikelnr 1004963
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Bouw en knutsel de gekste bouwwerken met deze buigrietjes van Galt (1004963)! Door de flexibele rietjes op allerlei manieren aan elkaar te verbinden maak je de leukste constructies. Maak ze na aan de hand van het bijgeleverde ideeƫnblad, of verzin zelf wat je wil maken! Met de twee wieltjes kun je zelfs bewegende onderdelen toevoegen, zoals de wieken van een helicopter of een molen, of de wielen van een auto. De 'Connecta Straws' zijn ook gemakkelijk weer los te maken, zodat je steeds nieuwe dingen kunt blijven verzinnen!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Handvaardigheid, Ruimtelijk inzicht
Afmetingen:15,5 x 26,5 x 3,5 cm
Inhoud:80 buigzame kunststof rietjes in 5 kleuren, 54 verbindingsstukjes, 4 constructieringen, 2 kleine wielen en een voorbeeldblad
EANcode 5011979581594

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.