€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Galt sleutelhangers maken van foamklei
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Galt sleutelhangers maken van foamklei

Artikelnr 1004957
Levertijd direct leverbaar
€ 8,95

Maak met dit knutseldoosje van Galt jouw eigen leuke en vrolijke sleutelhangers! Heel leuk voor aan jouw fietssleutel of aan jouw tas bijvoorbeeld! Een piepschuim balletje is de basis en die ga je bekleden met foamklei en versieren. Je kunt met dit materiaal bijvoorbeeld leuke dieren maken met pootjes, neusjes, snavels, oren en wiebeloogjes. Leef je uit met de foamklei, wat een heerlijk materiaal is dat toch. Schoon, plakt niet aan jouw vingers en het droogt aan de lucht. Je kunt makkelijk in verschillende lagen werken zodat je verschillende effecten kunt creƫren. Met welk vrolijke diertje ga jij beginnen?

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Handvaardigheid
inhoud;5 pakjes foamklei van 14 g, 6 piepschuimballen van 30 mm, 6 sleutelringen met schroefpin, 12 wiebeloogjes, instructieboekje
EANcode 5011979581532

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.