€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Galt pomponfeeenhuis maken
Aantal: 1
Uw prijs
10,95

Galt pomponfeeenhuis maken

Artikelnr 1004921
Levertijd direct leverbaar
€ 10,95

Pompons maken van wol met de pomponmaker van Galt is wel heel erg leuk en handig! En daarna kun je van de zachte bolletjes hele lieve feetjes maken, een paddenstoel en een uil. Schuif de onderdelen van het paddenstoelenhuisje in elkaar zodat je meteen een sprookjesachtig woonplekje hebt voor jouw zelfgemaakte feeën. Super leuk en gezellig om op jouw eigen kamer te zetten. En met de pomponmaker en wol kun je natuurlijk nog heel veel leuke zachte bolletjes maken waar je weer iets mee kunt knutselen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Handvaardigheid
inhoud: geprint paddenstoelenhuis van dik karton, 3 zachte elfenhoofdjes, 7 strengen acrylwol, pomponmaker, 15 kant- en klare pompons, gestanst vilt, 4 edelstenen, 7 paillletten,
EANcode 5011979580214

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.