€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Robo maze game; buzzer
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Robo maze game; buzzer

Artikelnr 1004444
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Geweldig! Zelf een zenuwspiraal (buzzer) in elkaar zetten en vervolgens proberen om de draadlus zo goed mogelijk rond de spiraal te bewegen met zo min mogelijk keer de zoemer af te laten gaan. Een zenuwslopende activiteit die veel vraagt van jouw fijne motoriek! Bouw en bedraad het zelf en ontdek hoe de spiraal werkt en leer zo op een speelse manier meer over electrische circuits. De spiraalvormen hebben een verschillende moeilijkheidsgraad. Start met Canman en speel daarna met Teccy en Red. Op de bijgevoegde scorekaart kun je jouw zoemerscore noteren en zo proberen steeds weer de score te verbeteren....verslavend!!Inhoud: 3 metalen doolhofvormen, grote basis met rode en zwarte draad, kleine basis, 5 contactplaatjes (incl 2 reserveplaatjes), handgreep met draadlus, zoemer met draad, handleiding. Nodig: 2 AA batterij, niet inbegrepen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Onderzoeksdrang
Type kindAlle kinderen
EANcode 5011979566560

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.