€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Robo Crew - Robo Rover
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Robo Crew - Robo Rover

Artikelnr 1004432
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Dit is echt iets voor kinderen die houden van verkennen en onderzoeken! Deze verkenningsrobot kun je zelf bouwen voor ruimte-expedities. Monteer de onderdelen en verbind de draden volgens de stapsgewijze werkbeschrijving en kleurenfoto's. Plaats de carrosserie en installeer de batterijen en je verkenningsrobot is klaar voor gebruik! Kijk hoe de robot naar voren rijdt, een voorwerp detecteert, piept en van route verandert. Ontdek hoe deze slimme robot zelfstandig op ontdekking gaat en al sturend en draaiend obstakels ontwijkt. Inhoud: carrosserie, onderstel, motor, achterwielen, tandwielkap, printplaat, 8 schroeven, stickers, handleiding. batterijen niet meegeleverd; 2 AA batterijen nodig.

Leerdoelen Technisch begrip, Onderzoeksdrang
Type kindAlle kinderen
EANcode 5011979566447

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.