€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Krimp bedels Elfjes
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Krimp bedels Elfjes

Artikelnr 1003919
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Maak zelf je bedelarmbanden en kettingen met prachtige elfenbedeltjes of versier je ring, haarclip of oorbellen ermee. Kleur eerst de elfenafbeeldingen op papier in met de kleurpotloden. Leg ze hierna in de oven en ze krimpen tot leuke kleine plastic elfenbedels. Bevestig ze op de oorbellen, ring en haarclip en rijg ze samen met ponykralen aan een zijden koord en elastiek om je eigen coole bedelarmbanden en kettingen te maken.Inhoud: 16 krimpfiguren, 8 potloden, 200 kralen, 10 hartkralen, 10 sterkralen, zijden koord, een paar clipoorbellen, 1 haarclip, 1 ring, kleefpads en duidelijke handleiding.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Type kindAlle kinderen
EANcode 5011979553331

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.