€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Eerste knikkerbaan schommelboot
Aantal: 1
Uw prijs
62,96

Eerste knikkerbaan schommelboot

Artikelnr 6643
Levertijd Direct leverbaar
€ 62,96

Dat ios een vrolijke bedoening! als er een grote knikker bovenop het eerste baanstuk wordt gelegd, rolt hij naar beneden en brengt het hele schip aan het schommelen. Tingeling en floep ... daar komt de knikker alweer uit de buik van het schip rollen.Deze schommel boot kan perfect gecombineerd met de alle eerste knikkerbanen van HABA. De Schommelboot laat de kogel perfect op de knikkerbaan rollen.Je kunt de schommelboot natuurlijk ook los gebruiken als een prachtige kogelbaan.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting35 X 9 X 32 cm.
EANcode 4010168066431

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.