€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Muziek knikkerbaan
Aantal: 1
Uw prijs
98,10

Muziek knikkerbaan

Artikelnr 3971
Levertijd Direct leverbaar
€ 98,10

Deze zeer uitgebreide muziek-knikkerbaan van Haba zorgt voor eindeloos knikkerplezier en kan uitstekend gecombineerd worden met alle andere knikkerbanen en bouwblokken van Haba tot de meest prachtige bouwwerken!.Deze prachtige set bestaat uit:- transparante klankbuizentunnel- klingelbaan- hellingbaan- 4 muziekbouwstenen- trommel- 19 bouwblokken om de mooiste knikkerbanen te kunnen bouwen

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
MateriaalBeukenhout en metaal
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168039718

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.