€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hellingbaan XXL
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Hellingbaan XXL

Artikelnr 3545
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Op volle snelheid of in zijn eigen tijd, hoe lang doet de knikker over deze ultra lange hellingbaan? Uiteindelijk komt de knikker aan het einde van de tunnel weer tevoorschijn.Inhoud: 1 lange hellingbaan, 1 afneembare stoffen tunnel, 6 knikkers.Knikkerbanen bevorderen tijdens het spel ruimtelijk inzicht en inzicht in het principe van oorzaak en gevolg. Statische en dynamische wetten worden spelenderwijs beleefd en begrepen.Uiteraard is deze set te combineren met alle andere Haba bouwblokken en knikkerbanen.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ooghandcoördinatie
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting80 cm
EANcode 4010168035451

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.