€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Horizontale baan
Aantal: 1
Uw prijs
33,75

Horizontale baan

Artikelnr 3527
Levertijd Direct leverbaar
€ 33,75

Knikkerbaan uitbreidingsset, Horizontale baan.Hoe hard moet je een knikker een zetje geven zodat hij juist het einde van de baan bereikt? Haalt hij het eind of vliegt hij uit de baan? Een extra uitdaging voor de knikkeraar.Inhoud: 2 bochten, 3 rechte baanstukken (16, 24 en 32 cm), 1 lange baan, 7 balken, 6 knikkersKnikkerbanen bevorderen tijdens het spel ruimtelijk inzicht en inzicht in het principe van oorzaak en gevolg. Statische en dynamische wetten worden spelenderwijs beleefd en begrepen.Uiteraard is deze set te combineren met alle andere Haba bouwblokken en knikkerbanen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ruimtelijk inzicht
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168035277

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.