€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Spiegelbaan
Aantal: 1
Uw prijs
24,75

Spiegelbaan

Artikelnr 3521
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,75

Spiegeltje spiegeltje langs de knikkerbaan hoeveel knikkers zigzaggen door de baan?Deze knikkerbaan uitbreidingsset met onbreekbare acrylspiegel zorgt voor spannende optische effecten.Inhoud: 1 spiegelbaan met acrylspiegel, 6 knikkers.b

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Ruimtelijk inzicht
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
MateriaalBeukenhout, acryl
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168035215

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.