€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Heuvelbaan
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Heuvelbaan

Artikelnr 3513
Levertijd direct leverbaar
€ 34,95

Deze uitbreiding voor de knikkerbaan geeft meteen veel actie! Bouw met de baandelen een heuvelbaan waarover de knikkers snel naar beneden zullen rollen. Ze zullen omhoog en omlaag gaan over heuvels en door dalen, dat geeft een leuk effect. Inhoud: 4 heuvelbaandelen, 1 lange baan (32 cm), 1 rond blok, 6 knikkers

Leerdoelen Fijne motoriek, Onderzoeksdrang
materiaal:beukenhout
EANcode 4010168035130

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.