€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Spookknikkers
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Spookknikkers

Artikelnr 3499
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Een spookachtig knikkerplezier: eerst overdag bij het raam met lichtenergie opladen, dan huiveringwekkend mooi door de knikkerbaan laten suizen. Met de zaklamp kunnen de spookknikkers te allen tijde weer worden opgeladen.Inhoud: 6 knikkers, 1 zaklamp. Wordt zonder batterij geleverd (1,5 V AA).

Leerdoelen Geen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168034997

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.