€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Kullerbu Melodieuze domino
Aantal: 1
Uw prijs
94,99

Haba Kullerbu Melodieuze domino

Artikelnr 306744
Levertijd Direct leverbaar
€ 94,99

Met deze gave Kullerbu knikkerbaan Melodieuze Domino van Haba (306744) kun je zelfs muziek maken. Er zit een xylofoontrap in de baan met een bijzonder geluidseffect, als de houten ballen van de trap rollen geeft dat een super gaaf geluid. In deze set zitten ook dominostenen welke je op de baan kunt plaatsen, deze vallen dan om als de ballen hun weg naar beneden afsuizen. Omdat je heerlijk omhoog kunt bouwen zullen de ballen flink vaart maken. Deze set is ook een prachtige doos om een bestaande kullerbu baan mee uit te breiden. Bouw de langste en gekste ballenbanen.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Klank en ritme, Grove motoriek en beweging, Fantasie
Leeftijd: 2 jaar - 5 jaar
Materiaal:Acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer, beuken en metaal
EANcode 4010168262017

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.