€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Kullerbu knikkerbaan Boomgaard
Aantal: 1
Uw prijs
84,95

Haba Kullerbu knikkerbaan Boomgaard

Artikelnr 306018
Levertijd Direct leverbaar
€ 84,95

Voor de Haba Kullerbu knikkerbaan Boomgaard (306018) heeft Haba het welbekende samenwerkingsspel Boomgaard in de vorm van een houten knikkerbaan gegoten! Daar kun je lekker banen mee bouwen en het fruit rond laten roetsjen, maar je kunt er ook een aangepaste versie van het gezelschapsspel mee spelen! De instructies daarvoor worden natuurlijk in de doos bijgeleverd. Een superleuk cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie, Behendigheid
Inhoud:1 fruitboom, 1 mandje, 4 'fruitballen', 1 'raafbal', kleurendobbelsteen, 1 spiraal, 2 steunpilaren, 1 recht baanstuk, 1 schans, 3 verbindstukjes, 2 startblokken
Materiaal:PP, abs berkenhout
Diameter bal:4,6 cm
EANcode 4010168255392

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.