€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Basisdoos Marble Twister
Aantal: 1
Uw prijs
79,95

Haba Basisdoos Marble Twister

Artikelnr 303964
Levertijd Direct leverbaar
€ 79,95

Een fantastische basisdoos van Haba (303964) met veel onderdelen om een mooie en spannende knikkerbaan te kunnen bouwen. Er is veel te zien zodra je de knikkers loslaat.....de knikkers razen door de ronde blauwe snelheidscirkel, daarna door de doorzichtige knikkercanyon en vervolgens roetsjen ze de scherpe bochten door naar de oranje baan waar ze tegen de verschillende rinkelende geluidseffecten aan kunnen botsen. De baan is op verschillende manieren op te bouwen en natuurlijk ook goed te combineren met andere onderdelen van de Haba knikkerbanen. Door de bouwsteenklemmen kun je ervoor zorgen dat de constructie stevig blijft staan. Een knikkerbaan voor uren speelplezier!! Inhoud: 1 knikkercanyon, 1 baan met geluidseffecten, 1 snelheids-cirkel met knikkerstopper, sokkel, buisverbindingsstuk en basis, 1 speedbreaker, 2 snelheidsbochten, 2 hellingen, 9 rechthoekige blokken, 1 kubus, 6 bouwsteenklemmen, 1 knikkercontainer, 6 knikkers.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Fijne motoriek
Materiaal:beukenhout, stevig kunststof en hoogwaardige silicone
EANcode 4010168237077

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.