€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Uitbreidingsset Marble Canyon
Aantal: 1
Uw prijs
21,95

Haba Uitbreidingsset Marble Canyon

Artikelnr 303947
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,95

Deze uitbreiding Marble Canyon voor de knikkerbaan van Haba (303947) bevat een diepe doorzichtige 'canyon', waardoor de knikkers eerst worden afgeremd en vervolgens versneld! Dat met ook wel, anders kunnen ze nooit de dominoblokjes aan het uiteinde omstoten! Breid je knikkerbaan uit en ontdek de natuurwetten op een speelse manier met de knikkerbanen van Haba. Inclusief 6 extra knikkers!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Fantasie en creativiteit
Inhoud:1 knikkercanyon, 1 helling, 2 rechthoekige blokken, 5 dominostenen, 6 knikkers
Materiaal:Beukenhout en kunststof
EANcode 4010168236988

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.