€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Basisdoos Funnel Jungle
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Haba Basisdoos Funnel Jungle

Artikelnr 302945
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Een fantastische basisdoos Funnel Jungle van Haba (302945) met veel onderdelen om een mooie en spannende knikkerbaan te kunnen bouwen. Er is veel te zien zodra je de knikkers loslaat.....de knikkers razen graag door de spiraalvormige snelheidsbuizen, powerpulserbaan, geklingel tegen het belletje en dan door naar de gele trechter, waar de knikkers langzaam naar het gaatje ronddraaiende bewegingen zullen maken. En vervolgens roetsjen ze het laatste stukje s-baan af. De baan is op verschillende manieren op te bouwen en natuurlijk ook goed te combineren met andere onderdelen van de Haba knikkerbanen. Door de bouwsteenklemmen kun je ervoor zorgen dat de constructie stevig blijft staan. Een knikkerbaan voor uren speelplezier!!

Leerdoelen Geen
Inhoud:4 trechterbochten, verbindingsstukken en buisklemmen, 1 snelheidsbuis met verbindingsstukken en buisklemmen, 1 grote snelheidscirkel, 1 powerpulserbaan, 1 snelheidsbaan, 1 blok met belletje, 1 pijler met poot, 2 hellingen, 14 rechthoekige blokken, 4 kubussen, 5 dominostenen, 6 bouwsteenklemmen en 6 knikkers
Gewicht doos met inhoud:5 KG.
EANcode 4010168227726

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.