€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knikkerbaan Speed & Sound
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Knikkerbaan Speed & Sound

Artikelnr 302331
Levertijd direct leverbaar
€ 49,95

Een fantastische basisdoos met veel onderdelen om een mooie en spannende knikkerbaan te kunnen bouwen. Er is veel te zien zodra je de knikkers loslaat.....de knikkers razen snel naar beneden en door de speedbochten, daarna onder de brug door waar het belletje te horen is zodra de knikker daar tegenaan rolt en als extra geluidseffect de geluidsbouwstenen waar mooie klanken uitkomen. De knikkers kunnen ook een vrije val maken door de lucht en van het ene baanonderdeel in het andere vallen. Door de bouwsteenklemmen kun je ervoor zorgen dat de constructie stevig blijft staan. Een knikker baan voor uren speelplezier!! Inhoud: 4 hellingen, 1 kubus, 9 balken, 1 lijst, 1 brug, 5 zuilen, 1 brug met belletje, 2 geluidsbouwstenen, 2 speedbochten, 2 speedbreakers, 6 bouwsteenklemmen, 6 knikkers.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ruimtelijk inzicht
materiaal:beukenhout, stevig kunststof en hoogwaardige silicone
EANcode 4010168222325

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.