€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Ballenbaan Sim Sala Ting
Aantal: 1
Uw prijs
79,95

Haba Ballenbaan Sim Sala Ting

Artikelnr 302056
Levertijd Direct leverbaar
€ 79,95

Bouw je eigen knikkerbaan Kullerbu Sim Sala Ting van Haba (302056) Deze uitgebreide Rollebollen ballenbaan heeft vele leuke elementen die deze baan extra interessant maken. Omdat er ook een xylofoontje en een belletje op de baan zitten, die echte klanken laten horen als je bal eroverheen rolt, krijgt je baan een muzikale dimensie! Laat de ballen maar lekker rollen over de snelle afdalingen, belletjespoort en de domino stenen. Dit is een prachtige uitgebreide knikkerbaan die de creativiteit , het ruimtelijk inzicht en de logica van je kind stimuleert. Deze Kullerbu Knikkerbaan Sim-Sala-Ting van Haba is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Fantasie
Inhoud:1 belletjespoort, 1 golvende bocht, 2 steile knikkerhellingen, 1 klanktrap, 1 bocht, 2 rechte baanstukken, 1 helling, 7 zuilen, 13 verbindingsstukken, 1 startblok, 5 dominostenen, 3 verschillende knikkers
Materialen:Beukenhout, multiplex, kunststof, metaal.
Doorsnede knikkers:4.6 cm
Afmetingen:47 x 43 x 12,5 cm
EANcode 4010168219783

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.