€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knikkerbaan Rollebollen uitbreidingsset Koppelstukken en voeten
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Knikkerbaan Rollebollen uitbreidingsset Koppelstukken en voeten

Artikelnr 300849
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Deze uitbreidingsset Koppelstukken en voeten hoort bij de Rollebollen Knikkerbanen van het merk Haba. Deze stukken zorgen voor een stabiele verbinding van de baanstukken van deze banen. Bijbehorende sets zijn bijvoorbeeld de windmolenbaan (art.nr. 300438), de spiraalbaan (art.nr. 300439) of de berg- en dal baan (300436). Een andere uitbreidingsset is de Zuilen (art.nr. 300850). Inhoud:4 koppelstukken, 4 voeten.

Leerdoelen Technisch begrip
Materiaal:plastic
EANcode 4010168214993

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.