€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knikkerbaan Rollebollen Loopingbaan
Aantal: 1
Uw prijs
89,95

Knikkerbaan Rollebollen Loopingbaan

Artikelnr 300437
Levertijd Direct leverbaar
€ 89,95

De knikkerbaan Rollebollen Loopingbaan van Haba Kullerbü met een échte looping! Daar gaat je grote bal...Met een vaart suist hij naar beneden van de helling en hop...over de kop! Hoe snel gaat jou bal? Deze grote 28-delige knikkerbaan heeft baanstukken die met een slim kliksysteem vast te zetten zijn. De baan is uit te breiden met andere uitbreiding sets wat hem nog leuker maakt! Rollen maar!

Leerdoelen Behendigheid, Concentratie, Ruimtelijk inzicht
Materiaal:beukenhout, multiplex en kunststof
Afmetingen:doos: 47 x 18 x 43,5 cm
EANcode 4010168211190

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.