€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knikkerbaan Perpeto
Aantal: 1
Uw prijs
89,96

Knikkerbaan Perpeto

Artikelnr 2638
Levertijd Direct leverbaar
€ 89,96

Eindeloos knikkerplezier: hier vliegen de knikkers niet alleen over de baan omlaag, maar kunnen ze met de tandradlift weer omhoog worden getransporteerd. Dus draaien behendige knikkerbaanbaasjes gewoon aan het tandwiel. En dan beginnen de knikkers aan hun volgende ronde: ze rollen over twee hellingen en de stokjesbaan. Na een korte pauze op de verstelbare opvangspiegel, suizen de knikkers met klokgelui over de ratelbaan in het dal. Materiaal: knikkerbaan met 3 knikkers (een met doorkijkje) van berkenmultiplex en beukenhout, met belletje. Afmetingen: B 49 x H 40 x D 20 cm.Leeftijd: vanaf 1 1/2 jaar

Leerdoelen Onderzoeksdrang
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
MateriaalBerkenmultiplex en beukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting49 * 40 * 20 cm
EANcode 4010168026381

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.