€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Papertrack 1200 knikkerbaan
Aantal: 1
Uw prijs
27,95

Papertrack 1200 knikkerbaan

Artikelnr 1200
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,95

Papertrack is een supersnelle knikkerbaan van papier, die je helemaal zelf kunt bedenken en bouwen. Er zijn veel mogelijkheden om verschillende banen te bouwen. Het enige dat je nodig hebt is de inhoud van deze doos en een flinke portie creativiteit en fantasie. Het is zelfs mogelijk om verschillende tracks te combineren voor een mega-baan!! Het bedenken en bouwen van een knikkerbaan als deze is erg leuk, maar je ontwikkelt zo ook jouw creativiteit en technisch inzicht. Je zult ook zeker ontdekken hoe sterk papier kan zijn!Inhoud: lijm, knijpers, knikkers en vellen papier waar je de onderdelen van de baan zo uit kunt drukken. Uit die vellen kun je rechte stukken, bochten, splitsingen, trechters en loopings drukken. Op de lege vellen kun je zelf ook nog gave onderdelen voor de knikkerbaan bedenken. Er zit ook een duidelijke handleiding bij die je op weg kan helpen. En als je eenmaal begonnen bent, zul je niet meer kunnen stoppen met knutselen!!

Leerdoelen Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Materiaalpapier
Type kindAlle kinderen
Afmeting14 meter
EANcode 8717953169266

Over Papertrack

Papertrack is een '100% made-in-Holland'-product. Het idee voor de Papertrack (zelfbouw-knikkerbaan) ontstond een paar jaar geleden en is nog maar sinds juli 2014 op de speelgoedmarkt. De kinderen van de bedenker René van Zwet kwamen op een dag razend enthousiast thuis, nadat ze op school een eenvoudige knikkerbaan hadden gebouwd.
Dat bracht René op het idee om samen met zijn kinderen aan de mooiste baan die ze maar konden bedenken te gaan werken. Daarvan plaatste ze een filmpje online en daarop kwamen enorm veel overweldigende en positieve reacties.
Daardoor is René aan tafel  gaan zitten met architecten, vormgevers en marketeers om papertrack verder gestalte te geven. En uiteindelijk ....een jaar later is daar de zelfbouw- knikkerbaan van papier, die je helemaal zelf kunt bedenken en bouwen.
De knikkerbaan Papertrack is te koop in drie verschillende maten
(600-7 meter, 900-10 meter en de 1200-14 meter) In elke doos zit al het benodigde materiaal om je eigen knikkerbaan te gaan bouwen, het enige wat je nog nodig hebt is een portie fantasie en creativiteit. De mogelijkheden zijn eindeloos.