€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Speedbaan knikkerbaanaanvulling
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Haba Speedbaan knikkerbaanaanvulling

Artikelnr 1107
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Deze uitbreiding op de knikkerbanen van Haba (1107) heet niet voor niets de 'Speedbaan'! De 9 onderdelen zijn er met steile goten en hoge-en lage bouwblokjes op gericht om de knikkers zo snel mogelijk naar beneden te laten racen. Gebruik deze knikkerbaanaanvulling voor meer snelheid en spanning in je baan, en om er natuurlijk een nóg groter bouwwerk van te maken!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Aantal onderdelen:9
Aantal knikkers:6
EANcode 4010168011073

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.