€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trommel (1093)
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Trommel (1093)

Artikelnr 1093
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

De knikkerbaan uitbreidingsset Trommel zorgt voor veel tamtam en nog meer knikkerplezier. Wie laat de knikkers het hoogst springen door een zo hoog mogelijke knikkerbaan te bouwen?Inhoud: 1 trommel, 4 steunblokken, 1 baan, 2 zuilen, 12 knikkers.Knikkerbanen bevorderen tijdens het spel ruimtelijk inzicht en inzicht in het principe van oorzaak en gevolg. Statische en dynamische wetten worden spelenderwijs beleefd en begrepen.Uiteraard is deze set te combineren met alle andere Haba bouwblokken en knikkerbanen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ruimtelijk inzicht
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168010939

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.