€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's 12 Regenboog ballen klein
Aantal: 1
Uw prijs
16,50

Grimm's 12 Regenboog ballen klein

Artikelnr 10236
Levertijd Binnenkort leverbaar
€ 16,50

Met deze 12 kleine regenboogkleurige Grimm's massief houten ballen rol je met gemak bijvoorbeeld over de bogen van de Grimm's regenboog! De 12 houten ballen zitten in een katoenen zakje. Ook kun je er een spel van maken door de bogen op een afstand naast elkaar neer te leggen en dan proberen de juiste kleur in de juiste boog te rollen! Ook hier weer eindeloos veel mogelijkheden, dus laat je fantasie op de vrije loop en combineer met andere Grimm's artikelen. Natuurlijk zijn deze kleine regenboogkleurige ballen erg mooi te gebruiken in combinatie met het sorteerbord Regenboog (10576), dan wordt het voor je kleintje een leuk sorteerspel op kleur.

Leerdoelen Behendigheid, Fijne motoriek, Kleuren herkennen, Ooghandcoördinatie, Ordenen
Materiaal:Esdoornhout
Doorsnede bal:35 mm.
EANcode 4048565102360

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!