€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Pintoy Gereedschapskistje
Aantal: 1
Uw prijs
48,50

Pintoy Gereedschapskistje

Artikelnr P13570
Levertijd Direct leverbaar
€ 48,50

Deze mooie gereedschapskist van Pintoy is een musthave voor de beginnende klusser in huis. Er zit allerlei houten gereedschap , een hamer, schroevendraaier en sleutel in de kist en natuurlijk ook allerlei moeren en bouten, die je in elkaar kunt draaien en houten spijkers, die je in de kist kunt timmeren. Je neemt de kist makkelijk mee naar je klusje. het is een mooi solide gereedschapskistje

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie
Materiaal:hout van de rubberboom
Afmeting:25 cm. x 18,5 cm. x 18 cm.
EANcode 8852031135709

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.