€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys gereedschapsriem
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Plan Toys gereedschapsriem

Artikelnr 3485
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Met deze gereedschapsriem van Plan Toys ben je een echte klusjesvrouw of klusjesman. Je kunt er helemaal stoer mee voor de dag komen, klaar om allerlei klusjes te klaren! In de Plan Toys heupgordel zit een schroef met een moer, een waterpas, een schroevendraaier, een hamer en baco sleutel. Doordat de gordel omhangt, kun je het gereedschap makkelijk pakken en weer opbergen. Met dit houten gereedschap van Plan Toys kun je je vader of moeder helpen bij het klussen of samen met je vriendje of vriendinnetje heerlijk spelen!

Leerdoelen Rollenspel
Afmetingen:doos ca. 19 x 19 x 6 cm
Materiaal:rubberwood en stof
EANcode 8854740034854

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.