€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Baufix starter 10
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Baufix starter 10

Artikelnr kk
Levertijd direct leverbaar
€ 37,50

Met deze set van Baufix kun je zelf 3 interessante voertuigen nabouwen van een voorbeeld. Daar heb je een bouwkundig oog en een portie logisch denken voor nodig. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf mooie bouwwerken bedenken. Erg leuk en mooi constructiemateriaal voor uren speelplezier!

Leerdoelen Denken en gedrag, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie, Ruimtelijk inzicht
aantal delen: 75 delen
EANcode 9003150103004

Over Baufix

Het constructiemateriaal van Baufix is afkomstig uit Duitsland, en gemaakt van een zeer hoge kwaliteit, langzaam groeiende houtsoorten (beukenhout en esdoorn).
De vrolijke kleuren van dit constuctiemateriaal zijn op waterbasis gelakt.
Spelen met Baufix stimuleert de fijne motoriek, het logisch denken, ruimtelijk inzicht, maar ook de creativiteit en de oog-handcoördinatie. Van Baufix zijn allerlei verschillende sets te koop waardoor je uiteindelijk ook veel kunt combineren en uitbreiden.
Het in elkaar zetten van de diverse modellen kan met de steeksleutel en schroevendraaier, naar aanleiding van de bouwtekeningen die in elke doos zijn toegevoegd of naar eigen idee een mooie constructie creëren.  Baufix is speelgoed waar je je uren en jaren mee kunt vermaken! Zo word je spelenderwijs een 'echte'  ingenieur.