€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Bouwdoos prehistorische kreeft
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Bouwdoos prehistorische kreeft

Artikelnr 5831
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Met deze 15 delige houten bouwdoos van Haba Terrakids (5831) kan zonder te zagen een prehistorische kreeft worden gebouwd die met het bijgeleverde trilmechanisme springend voortbeweegt. Volg de instructies en zet hem zelf in elkaar! Met Terrakids van Haba ontdek je de wereld!

Leerdoelen Handvaardigheid
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
MateriaalTriplex
Type kindKnutselaar
Afmeting24 X 9 X 3,5 cm.
EANcode 4010168058313

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.