€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trommel met 3 bouwvarianten
Aantal: 1
Uw prijs
34,75

Trommel met 3 bouwvarianten

Artikelnr 30800
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,75

In deze trommel zitten103 onderdelen waar je hele leuke dingen mee kunt maken! Er worden 3 suggesties gedaan die je na kunt maken, maar je kunt natuurlijk ook zelf een bouwwerk bedenken en in elkaar zetten. Spelen met Baufix stimuleert de fijne motoriek, logisch denken en ruimtelijk inzicht, creativiteit en de oog-hand coördinatie. Speelgoed waar je je uren mee kunt vermaken!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek
Type kindKnutselaar
EANcode 9003150308003

Over Baufix

Het constructiemateriaal van Baufix is afkomstig uit Duitsland, en gemaakt van een zeer hoge kwaliteit, langzaam groeiende houtsoorten (beukenhout en esdoorn).
De vrolijke kleuren van dit constuctiemateriaal zijn op waterbasis gelakt.
Spelen met Baufix stimuleert de fijne motoriek, het logisch denken, ruimtelijk inzicht, maar ook de creativiteit en de oog-handcoördinatie. Van Baufix zijn allerlei verschillende sets te koop waardoor je uiteindelijk ook veel kunt combineren en uitbreiden.
Het in elkaar zetten van de diverse modellen kan met de steeksleutel en schroevendraaier, naar aanleiding van de bouwtekeningen die in elke doos zijn toegevoegd of naar eigen idee een mooie constructie creëren.  Baufix is speelgoed waar je je uren en jaren mee kunt vermaken! Zo word je spelenderwijs een 'echte'  ingenieur.