€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Baufix Constuction set 3 in 1
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Baufix Constuction set 3 in 1

Artikelnr 10280
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Met deze 70-delige bouwdoos van Baufix 3 in 1 (10280) kun je heel wat moois bouwen. Er zitten bouwtekeningen bij, waarmee je aan de slag kunt en zelf de Eiffeltoren, een windmolen of een heuse hijskraan kan bouwen. Maar natuurlijk kun je met dit mooie constructiemateriaal van Baufix ook je fantasie op de vrije loop laten en zelf dingen gaan bedenken en maken. Met de handige bijgevoegde houten steeksleutel kun je de bouten aandraaien zoals in het echt! Met deze Baufix doos 3-in-1 kun je wel even vooruit! Bouwen maar!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie, Ordenen, Ruimtelijk inzicht
Afmetingen:ca. 29,5 x 21,8 x 6 cm (doos)
Materiaal:hout
EANcode 9003150102809

Over Baufix

Het constructiemateriaal van Baufix is afkomstig uit Duitsland, en gemaakt van een zeer hoge kwaliteit, langzaam groeiende houtsoorten (beukenhout en esdoorn).
De vrolijke kleuren van dit constuctiemateriaal zijn op waterbasis gelakt.
Spelen met Baufix stimuleert de fijne motoriek, het logisch denken, ruimtelijk inzicht, maar ook de creativiteit en de oog-handcoördinatie. Van Baufix zijn allerlei verschillende sets te koop waardoor je uiteindelijk ook veel kunt combineren en uitbreiden.
Het in elkaar zetten van de diverse modellen kan met de steeksleutel en schroevendraaier, naar aanleiding van de bouwtekeningen die in elke doos zijn toegevoegd of naar eigen idee een mooie constructie creëren.  Baufix is speelgoed waar je je uren en jaren mee kunt vermaken! Zo word je spelenderwijs een 'echte'  ingenieur.