€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Baufix vliegtuig
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Baufix vliegtuig

Artikelnr 10200
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

In dit doosje zitten 37 Baufix- onderdelen waarmee je 3 verschillende objecten kunt bouwen. Waaronder een stoer vliegtuig. Daarnaast kun je misschien zelf ook nog wel iets nieuws bedenken. Sleutel, draai, kijk en denk na.....een fantastische activiteit voor jonge techneuten!

Leerdoelen Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Materiaalhout en kunststof
Type kindAlle kinderen
EANcode 9003150102007

Over Baufix

Het constructiemateriaal van Baufix is afkomstig uit Duitsland, en gemaakt van een zeer hoge kwaliteit, langzaam groeiende houtsoorten (beukenhout en esdoorn).
De vrolijke kleuren van dit constuctiemateriaal zijn op waterbasis gelakt.
Spelen met Baufix stimuleert de fijne motoriek, het logisch denken, ruimtelijk inzicht, maar ook de creativiteit en de oog-handcoördinatie. Van Baufix zijn allerlei verschillende sets te koop waardoor je uiteindelijk ook veel kunt combineren en uitbreiden.
Het in elkaar zetten van de diverse modellen kan met de steeksleutel en schroevendraaier, naar aanleiding van de bouwtekeningen die in elke doos zijn toegevoegd of naar eigen idee een mooie constructie creëren.  Baufix is speelgoed waar je je uren en jaren mee kunt vermaken! Zo word je spelenderwijs een 'echte'  ingenieur.