€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's 3 zwart-wit popjes in een boot
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Grimm's 3 zwart-wit popjes in een boot

Artikelnr 93000
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Grimm's schommelbootje met 3 zwart-wit popjes erin , nodigt jonge kinderen vanaf 1 jaar uit om te ontdekken. De popjes kunnen in en uit het bootje gehaald worden en ook lekker wiebelen met het bootje behoort tot de mogelijkheden. Varen maar! Het wiebelen van de boot is voor jonge kinderen al een hele ontdekking. De popjes in en uit de boot halen stimuleert de fijne motoriek. Deze Grimm's schommelboot is leuk te combineren met bijvoorbeeld Grimm's stapelelementen water.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Behendigheid
Materiaal:lindehout
Afmetingen:30 cm (boot), 6 cm (poppetjes)
EANcode 4048565930000

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!