€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kapla 100 bouwplankjes zwart/wit
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Kapla 100 bouwplankjes zwart/wit

Artikelnr 9000070
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Maak je Kapla bouwwerken nu nog bijzonderder met deze zwarte en witte bouwplankjes van Kapla (9000070)! Kapla bouwplankjes hebben een ideale verhouding van 1 : 3 : 5, waardoor er met deze plankjes zeer stabiele bouwwerken kunnen worden gemaakt. De plankjes zijn ook nog eens perfect recht waardoor nog stabieler gebouwd kan worden. De enige beperking bij het spelen met Kapla plankjes is je eigen fantasie! Deze zwart/witte Kapla set bestaat uit 100 plankjes; 50 zwarte en 50 witte, en komen in een houten opbergkistje met schuifbare glasplaat.

Leerdoelen Fijne motoriek
Materiaal:Grenen
Afmetingen:27 x 27 x 8 cm
EANcode 814647005201

Over Kapla

Kapla is ontstaan rond 1985, toen de Nederlandse kunsthistoricus en antiekhandelaar Tom van der Bruggen naar Frankrijk verhuisde en zocht naar een vorm voor een blokje om een kasteel op schaal mee na te bouwen. KAPLA is een afgeleide van het woord KAbouterPLAnkjes. Dankzij de ideale verhouding van 1:3:15 kunnen hiermee prachtige stabiele bouwwerken gemaakt worden. Met de plankjes van Kapla, welke zijn gemaakt van onbewerkt, vlak grenenhout, behoort niet alleen nabouwen tot de mogelijkheden, maar juist ook de fantasie krijgt de vrije hand. Het bouwen met identieke plankjes, zonder bevestigingselementen, ontwikkelt en verfijnt de vaardigheden van elk kind.
De mogelijkheden zijn eindeloos! En voor alle leeftijden, het spel groeit mee met elke leeftijd. Sinds enkele jaren is Kapla nu ook in 9 diverse kleuren verkrijgbaar. Deze gekleurde plankjes prikkelen de fantasie weer op geheel andere wijze en zo ontstaan er weer leuke nieuwe bouwwerken. Kapla is te koop in dozen van 40, 100, 200, 280 en 1000 plankjes. Ook zijn er mooie Kapla-boeken met ideeën te koop waar je inspiratie uit kunt halen. En dan heb je ook nog Kapla-TomTect. Deze plankjes zijn iets langer en dunner dan de orginele Kapla-plankjes. In combinatie met de blauwe koppelstukjes worden de bouwwerken nog spectaculairder in 3D.