€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kapla Ton met 200 plankjes
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Kapla Ton met 200 plankjes

Artikelnr 8002
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Kapla bouwplankjes hebben een ideale verhouding van 1 : 3 : 5 hierdoor kunnen met deze plankjes zeer stabiele bouwwerken worden gemaakt. Hierbij zijn de plankjes ook nog eens perfect recht waardoor nog stabieler gebouwd kan worden. De enige beperking bij het spelen met Kapla plankjes is je eigen fantasie! 200 kapla plankjes in een stevige kartonnen doos met stevige plastic deksel en handige hengsels. Inclusief voorbeelden boekje van 15 pagina`s met 31 voorbeelden.

Leerdoelen Fijne motoriek
MateriaalGrenen
Type kindAlle kinderen
EANcode 814647001005

Over Kapla

Kapla is ontstaan rond 1985, toen de Nederlandse kunsthistoricus en antiekhandelaar Tom van der Bruggen naar Frankrijk verhuisde en zocht naar een vorm voor een blokje om een kasteel op schaal mee na te bouwen. KAPLA is een afgeleide van het woord KAbouterPLAnkjes. Dankzij de ideale verhouding van 1:3:15 kunnen hiermee prachtige stabiele bouwwerken gemaakt worden. Met de plankjes van Kapla, welke zijn gemaakt van onbewerkt, vlak grenenhout, behoort niet alleen nabouwen tot de mogelijkheden, maar juist ook de fantasie krijgt de vrije hand. Het bouwen met identieke plankjes, zonder bevestigingselementen, ontwikkelt en verfijnt de vaardigheden van elk kind.
De mogelijkheden zijn eindeloos! En voor alle leeftijden, het spel groeit mee met elke leeftijd. Sinds enkele jaren is Kapla nu ook in 9 diverse kleuren verkrijgbaar. Deze gekleurde plankjes prikkelen de fantasie weer op geheel andere wijze en zo ontstaan er weer leuke nieuwe bouwwerken. Kapla is te koop in dozen van 40, 100, 200, 280 en 1000 plankjes. Ook zijn er mooie Kapla-boeken met ideeën te koop waar je inspiratie uit kunt halen. En dan heb je ook nog Kapla-TomTect. Deze plankjes zijn iets langer en dunner dan de orginele Kapla-plankjes. In combinatie met de blauwe koppelstukjes worden de bouwwerken nog spectaculairder in 3D.