€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys waterblokken
Aantal: 1
Uw prijs
62,50

Plan Toys waterblokken

Artikelnr 5523
Levertijd Direct leverbaar
€ 62,50

Deze blokken geven een extra dimensie aan bouwen, de met water gevulde blokken van Plan Toys (5523)! De zes blokken bevatten 3 verschillende kleuren water, waar het licht mooi doorheen kan schijnen en dat meebeweegt met de bewegingen van je kind, en elk bouwwerk extra kleur en karakter geven. Combineer ze met andere blokkensets van Plan Toys, Grimm's of Haba, of gebruik ze op zichzelf om mee te bouwen en te ontdekken!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Fantasie
Materiaal:hout
Inhoud:6 blokken: 3 vierkanten, 3 halve cirkels gevuld met verschillende kleuren water
Afmetingen halve cirkels:3 x 13,5 x 6,5 cm
Afmetingen vierkantjes:3 x 10,5 x 10,5 cm
EANcode 8854740055231

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.