€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys zintuiglijke blokken
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Plan Toys zintuiglijke blokken

Artikelnr 5257
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Wat voel je? Wat is dat voor geluid? En wat zie je allemaal? Zes prachtige zintuiglijke blokken van Plan Toys. Alles ontdekken en uitproberen is ontzettend leuk. Kijk door de blokjes en zie de wereld op een hele andere manier. Rammel de blokjes van Plan Toys en luister naar het geluid. Voel aan de verschillende texturen in de blokjes. Deze Plan Toys blokken zijn pastel- en blankhout kleurig wat ze heel aantrekkelijk maakt ze te pakken. Welke vind jij het leukst?

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Klank en ritme, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Afmeting 1 blok:3,5 cm x 3,5 cm x 3,5 cm
EANcode 8854740052575

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.