€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's blokken vlinderpuzzel
Aantal: 1
Uw prijs
77,50

Grimm's blokken vlinderpuzzel

Artikelnr 43681
Levertijd Direct leverbaar
€ 77,50

Met deze vrolijk gekleurde vlinder blokkenpuzzel van Grimm's kun je zowel bouwen als puzzelen. De vlinderpuzzel bestaat uit 37 gekleurde houten blokken, waarmee je de mooiste creaties kunt maken. Laat je verrassen door de vele kleurschikkingen. De blokken hebben een dikte van 4 cm. en dat maakt dat je deze blokken goed kan combineren met andere blokkensets van Grimm's. Je kunt met deze blokken dus de puzzel leggen, lekker stapelen, of iets moois vormen en heerlijk bouwen. Met deze vlinderpuzzel kun je dus alle kanten op. De vlinder puzzel is gemaakt van Europees lindehout en geverfd met natuurlijke verfstoffen. Met wat creativiteit kun je van allerlei mooie creaties op tafel of op de grond gaan leggen. Ontdek de vele mogelijkheden van Grimm's.

Leerdoelen Ordenen, Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Materiaal:Europees Lindehout
Lengte:46 cm
Hoogte:4 cm.
EANcode 4048565436816

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!