€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Slakkenhuis puzzel
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Grimm's Slakkenhuis puzzel

Artikelnr 43660
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Een vormenpuzzel en prachtige bouwblokken in 1! Deze prachtige blokken van Grimm's vormen samen een kleurig slakkenhuis. Creëer de meest mooie bouwwerken telkens weer opnieuw. Laat je inspireren door de prachtige heldere kleuren en de fijne vormen. De blokken van Grimm's zijn dik waardoor je makkelijk de hoogte in kunt bouwen en stevige creaties neer kunt zetten. Wat bedenk jij?

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ooghandcoördinatie, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
Afmeting:29 cm x 22 cm
Hoeveelheid blokken:23
EANcode 4048565436601

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!