€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's 81 Bouwblokken bogen in vierkanten
Aantal: 1
Uw prijs
144,00

Grimm's 81 Bouwblokken bogen in vierkanten

Artikelnr 43140
Levertijd Direct leverbaar
€ 144,-

Met deze prachtige mandela bouwblokken set bogen en vierkanten van Grimm's (43140) zul je eindeloos spelen. Geweldig om te combineren met al het vele moois van Grimm's. Deze bouwset bestaat uit 81 delen. Het is een veelzijdige bouwset, perfect voor kleine en grote kinderen. Door de vele kleuren en vormen kunnen de mooiste bouwwerken worden gemaakt.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmeting:44,5 x 44,5 cm.
Blokken:dikte van 4 cm.
EANcode 4048565431408

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!