€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's 36 blokjes pastel
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Grimm's 36 blokjes pastel

Artikelnr 43111
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

36 prachtig pastel gekleurde blokjes van Grimm's (43111). Maak er de meest gekke en mooie bouwwerken mee. Wat verzin jij? Laat je fantasie volledig zijn gang gaan! Kastelen, dorpen, bruggen, dieren of landschappen, alles kan. Ontdek telkens opnieuw wat je er allemaal mee kunt bouwen. Gebruik de blokken van Grimm's ook in combinatie met de andere Grimm's artikelen om je bouwwerken uit te bereiden. Met deze 36 pastel kleurige blokken heb je eindeloos veel speelplezier. Bouwen maar!

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
Afmeting 1 blok:4 cm x 4 cm x 4 cm
Aantal blokken:36
EANcode 4048565431118

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!