€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Sparkling Mandala klein
Aantal: 1
Uw prijs
109,95

Grimm's Sparkling Mandala klein

Artikelnr 43082
Levertijd Direct leverbaar
€ 109,95

Met deze glitter mandala van Grimm's (43082) kun je de mooiste, sprookjesachtigste bouwwerken maken! De mooie kleine blokjes, waar glittersteentjes in gezet zijn, zijn in prachtige blauw- en paarstinten geverfd, en passen precies in de ronde lijst. Leg op tafel de mooiste vormen, of bouw er in de hoogte mooie kunstwerken van! Het houten speelgoed van Grimm's heeft een wat stroevere, maar nog steeds fluweelzachte structuur doordat het hout wordt geschuurd en geolied in plaats van gelakt. Daardoor hebben de blokken meer grip op elkaar, waardoor je er nog beter mee kunt bouwen!

Leerdoelen Geen
Aantal blokken:44
Materialen:Lindenhout, glittersteentjes van gekleurd acryl
Afmetingen:diameter 27 cm, hoogte blokken 2 cm
EANcode 4048565430821

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!