€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's houten blokken/legspel diamantblokken
Aantal: 1
Uw prijs
92,50

Grimm's houten blokken/legspel diamantblokken

Artikelnr 43066
Levertijd Direct leverbaar
€ 92,50

Met dit prachtige en kleurrijke legspel van Grimm's kun je de mooiste creaties maken. Laat je verrassen door de vele kleurschikkingen die je kunt maken. Je kunt met de blokken op het ronde bord spelen, maar natuurlijk ook op tafel of op de grond zodat je weer hele andere dingen kunt uitproberen. Ook kun je de blokken van Grimm's als bouwblokken gebruiken en 3-dimensionaal aan de slag. Ontdek de vele mogelijkheden van Grimm's! Dit spel daagt je gewoon echt uit om te sorteren, te stapelen, te bouwen én te puzzelen. Het mooie lindehout van Grimm's is geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Ooghandcoördinatie, Ordenen, Ruimtelijk inzicht
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
Afmeting:diameter 43,5, hoogte 5,5 cm
EANcode 4048565430661

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!