€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's grote Mandala Lara
Aantal: 1
Uw prijs
104,95

Grimm's grote Mandala Lara

Artikelnr 43065
Levertijd Direct leverbaar
€ 104,95

De meest mooie kleuren in apart gevormde blokken. De grote mandala Lara van Grimms is prachtig! Laat je creativiteit de vrije loop en bouw, stapel en creƫer telkens weer iets nieuws. Laat je inspireren door de kleuren en de vormen. Door de dikke blokken staan je kunstwerken stevig. De mandala is een lust voor het oog wat ook uitdaagt om mee te spelen. Wat voor moois bedenk jij?

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ruimtelijk inzicht
Doorsnede: 44 cm
Hoeveelheid blokken:73
EANcode 4048565430654

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!