€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Trappen en gevels regenboog
Aantal: 1
Uw prijs
62,95

Grimm's Trappen en gevels regenboog

Artikelnr 42098
Levertijd Direct leverbaar
€ 62,95

Hoe leuk zijn deze blokken van Grimm's!! 12 blokken waar je trappen mee kunt bouwen of je eigen gevelhuisjes. Met deze Trappen en gevels regenboog blokken(42098) bouw je de mooiste architectonische wereldjes, gebouwen. De Grimm's bouwblokken bestaan uit 12 delen in regenboog kleuren. De blokken geven het spel een nieuwe dimensie.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Rollenspel, Ordenen, Fantasie en creativiteit
Inhoud:12 delig
Afmeting:4 x 4 x 10 cm.
EANcode 4048565420983

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!