€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grote Piramide 100dlg.
Aantal: 1
Uw prijs
147,50

Grote Piramide 100dlg.

Artikelnr 42090
Levertijd Direct leverbaar
€ 147,50

Deze set bouwblokken van Grimm's in alle kleuren van de regenboog geeft de mogelijkheid tot bouwen, sorteren en ordenen, het leren van kleuren, het leren van de begrippen klein, kleiner, kleinst en groot, groter grootst en ga zo maar door. Het prachtige lindehout van Grimm's is geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie. Het materiaal biedt veel mogelijkheden, deze Grimm's grote piramide is ook nog eens een lust voor het oog!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Kleuren herkennen, Fijne motoriek
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
Afmeting:47 x 46 x 10,5 cm (doos)
EANcode 4048565420907

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!